CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Rozšíření č. 10 potvrzeno

téma založeno uživatelem Eldenroot - 27.2.2016, 17:57 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 1 Chmura 2 Eldenroot 2 Karel 1 Miroslav Váša 1 PepaN6680 1 šmoula 1
No uvidíme jak to bude vypadat! Jestli bude 10. rozšíření za to stát tak to se to pokusím překopat pro carcassonne 1.0! Mrknutí Mrknutí Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Souhlasím s Eldenrootem a to všema deseti! Jsem pro vylepšování hry a ne pro její líbivost! To co vydavatel provedl s hrou díky nové grafice je téměř do nebe volající! Naštvaný  Naštvaný  Naštvaný

Co se týká mě Tak jsem si mohl vybrat jestli "NOVÝ", nebo "STARÝ" Carcassonne a jsem velice rád že jsem si vybral starší ale graficky velmi povedenou hru! Usměvavý Usměvavý Usměvavý

Je více něž jasné, že bylo tu a tam nějaké amatérské rozšíření vykradeno a jeho mechanizmy byly použity i do oficíálních rozšíření! A já jsem velice rád že existují lidé, kteří vymýšlejí nové herní prvky pro tuto hru. Díky tomu hraju pokaždéo trochu jiou hru, která mě baví a nutí mě kreativně myslet!

No a co se týká výroby karet pro hru tak to dělám rád a ne proto abych naštval vydavatele, ale abych hru vylepšil a obohatil.
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)