27.2.2016, 20:27
No uvidíme jak to bude vypadat! Jestli bude 10. rozšíření za to stát tak to se to pokusím překopat pro carcassonne 1.0!
Chmura
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
27.2.2016, 20:27
No uvidíme jak to bude vypadat! Jestli bude 10. rozšíření za to stát tak to se to pokusím překopat pro carcassonne 1.0!
Chmura
Souhlasím s Eldenrootem a to všema deseti! Jsem pro vylepšování hry a ne pro její líbivost! To co vydavatel provedl s hrou díky nové grafice je téměř do nebe volající!
![]() Co se týká mě Tak jsem si mohl vybrat jestli "NOVÝ", nebo "STARÝ" Carcassonne a jsem velice rád že jsem si vybral starší ale graficky velmi povedenou hru! ![]() Je více něž jasné, že bylo tu a tam nějaké amatérské rozšíření vykradeno a jeho mechanizmy byly použity i do oficíálních rozšíření! A já jsem velice rád že existují lidé, kteří vymýšlejí nové herní prvky pro tuto hru. Díky tomu hraju pokaždéo trochu jiou hru, která mě baví a nutí mě kreativně myslet! No a co se týká výroby karet pro hru tak to dělám rád a ne proto abych naštval vydavatele, ale abych hru vylepšil a obohatil.
Chmura
|
|
|